Veel gestelde vragen. En de antwoorden.

Voor wie is theWeddingCard bedoeld?

 

theWeddingCard is eigenlijk bedoeld voor koppels die in het huwelijksbootje gaan of willen treden en daarbij willen genieten van interessante kortingen bij de verschillende deelnemende handelszaken.

 

Moet ik zelf trouwen om theWeddingCard aan te vragen?

 

Neen, iedereen kan theWeddingCard aanvragen, ook al ga je zelf niet trouwen. Je kan de kaart namelijk doorgeven aan iemand je weet dat die gaat trouwen. Deze persoon kan dan genieten van de interessante voordelen bij de verschillende deelnemende handelszaken.

En wanneer zij Bart Geurts Fotografie kiezen als hun huwelijksfotograaf boeken, ontvang ook jij een mooie vergoeding. (2,5%)

 

Hoe werkt het om een korting te ontvangen?

 

Wanneer je bij één van de deelnemende handelszaken een bestelling plaatst of een boeking doet, toon je gewoon je theWeddingCard en dan krijg je min. 5% korting op het totaal bedrag.

 

Wat als mijn favoriete handelszaak nog niet deelneemt aan theWeddingCard?

 

Als uw favoriete handelszaak nog niet deelneemt aan theWeddingCard, dan kan u een verzoek tot deelname indienen.

Wij zullen dan contact opnemen met de handelszaak en vragen of zijn willen deelnemen. Doen ze dat, dan kan je ook theWeddingCard gebruiken in uw favoriete handelszaak. Om de kwaliteit van onze theWeddingCard te garanderen worden niet zomaar alle handelszaken opgenomen.

 

Wat kunnen we met theWeddingCard doen, na ons huwelijk?

 

Van het moment dat je de kaart niet meer nodig heeft, dan mag je deze gewoon doorgeven aan iemand waarvan je weet dat die ook gaat trouwen.

Ben jij eigenaar van kaart, dus klant bij Bart Geurts Fotografie, en de persoon aan wie je de kaart gegeven heeft, boekt ook Bart Geurts Fotografie als hun huwelijksfotograaf, dan ontvangen zij 5% korting op hun totaal bedrag en ook jij krijgt dit zelfde bedrag op jullie rekening gestort.

Heeft u nog een andere vraag, dan kan u deze dmv

onderstaand formulier stellen. U ontvangt dan snel een antwoord.

Uw gegevens worden doorgestuurd!

Er is iets foutgelopen! Probeer even opnieuw!

Gegevens ontvangen!

info@theWeddingCard.eu

COPYRIGHT (C) 2017 by theWeddingCard

ALL RIGHTS RESERVED

1380

780

638

320